Odbegle neveste 6. epizoda!

Odbegle neveste - Kaçak Gelinler

Odbegle neveste 6. epizoda!

By  | 

Odbegle neveste 6. epizoda!

Šebnem pokušava na sve načine da ubedi Ailmal da ostane sa njima.Ailmal je srećna, pa su sve tri odbegle neveste srećne. Ege vraća Nermin ključeve od auta, a ovu to ne iznenadi puno.Ege priznaje Kainat da je ostavio Nermin, da je očajan, da ne zna gde će večeras spavati , ali je zbog nje na sve spreman.

Sainet razgovara sa Mufitom o Šebnem i želi njegovu podršku. Guneš iznenadi Kainat kad se pojavi na njena vrata.Šebnemin otac dolazi kako bi video kako mu se kćerka snašla u drugom gradu.Tekin odlazi kod Mufita i moli ga da ne bude nikakva podrška Šebnem, jer smatra da ona mora stati na svoje noge.Mufit to na fini način odbija.

Sve epiyode serije Odbegla nevesta

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *