Odbegle neveste 11. i 12. epizoda!

Odbegle neveste - Kaçak Gelinler

Odbegle neveste 11. i 12. epizoda!

By  | 

Odbegle neveste 11. i 12. epizoda!

11 epizoda

Arda koristi priliku što je Šebnem izgubila pamćenje i zaprosi je. Šebnem pristaje. Ova situacija učini da Almila i Kainat naprave korak. Uprkos naporima dvema devojkama, one ne uspevaju da spreče venčanje. Kainat se bori da sestri obezbedi obrazovanje, a pomoć dobija od osobe koje nije očekivala.Ozgur i Onder ulaze u nepoštenu borbu kako bi prevukli Almilu. To Almilu više razljuti nego usreći.

12 epizoda

Zbližavanje sa Selimom navodi Šebnem da donese iznenadnu odluku. Šebnem skupo plaća za igru koju je igrala. Ostaje sama. Šebnem odlazi na Selimovom brodu odlučna da zatraži oproštaj.Can je veoma ljut jer Ege ne prestaje da ide za Kainat. Onder i Ozgur se i dalje bore za Amilu.Neočekivani gost zakuca na vrata devojaka.

Sve epizode Odbegle neveste

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *