Odbegle neveste 5. epizoda!

Odbegle neveste - Kaçak Gelinler

Odbegle neveste 5. epizoda!

By  | 

Odbegle neveste 5. epizoda!

Almila ima tešku noć zbog ljubavnih jadi, a Šebnem je ubedjuje da ne odlazi i da ostane sa njom i njenom tetkom, jer se ona na nju i Kainat navikla.Ailmal je odlučna. Taksijem odlazi do aerodroma kako bi se vratila za Izmir.

Egeova devojka, Nermin, dolazi kod Kainat.Ona je otvoreno pita da li su ona i Ege u bilo kakvoj vezi. Kainet je takodje iskrena, kaže da je zbog Egea došla u Istanbul i odbegla sa venčanog stola.Priznaje joj da ipak nije u vezi sa Egeom i da to nije moguće.

Šebnem organizuje zabavu povodom Kanetinog rodjendana.Kainet je iznenadjena kada sazna da joj je Ege pomogao oko zabave,a još više kada shvati da je i Almila tu.

 

Sve epiyode serije Odbegle neveste

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *