Oluja (La Tempestad) – 38. i 39. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 38. i 39. epizoda

By  | 

Oluja (La Tempestad) – 38. i 39. epizoda
38: Marina otkrije Damjanu da je u njegovom naručju postala žena i da je on prvi muškarac u njenom životu, a Damjan odvrati da želi da bude poslednji. Ernan je zadovoljan što je pronašao Estersitu koja će poslužiti kao oružje protiv Marine i Damjana. Delfina saopšti Fulhensiu da će Majuja ostati sa njima u kući, a Majuja se pretvara da je iznenađena. Fulhensio im poruči da rade šta god hoće jer ga nije briga. Ernesto kaže Ernanu da su ljubav i dobrota glupe stvari koje slabe ljude i da ne razume zašto je počeo da omekšava. Ernanu nije jasno zašto tako misli, a ovaj odvrati da je znak slabosti što stvari ne idu po planu.
39: Marina u suzama govori Damjanu da ga voli više od života, ali da voli i svoju majku. Zbog njenog zdravlja mora da ode i nada se da će je on podržati u tome. Damjan u suzama odgovori da je podržava jer je i on imao roditelje i da će je tražiti čak i da ode na kraj sveta. Beatriz se izvinjava što postavlja prepreke u njihovu vezu, jer vidi kolika je njegova ljubav prema Marini. Beatriz takođe prizna Damjanu da ju je Majuja povredila, a Marina ga moli da joj ništa ne uradi. Damjan je odlučan da upozori Majuju, jer će u suprotnom misliti da ima pravo da ih napadne kad god poželi, a on to neće dozvoliti. On obećava Marini da su njihovi planovi i dalje stoje, šta god da se desi, pa makar morao da je sledi do zvezda.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site