Oluja ( La Tempestad) - 87. epizoda!

Meksicke serije

Oluja ( La Tempestad) – 87. epizoda!

By  | 

67: Esthercita govori ocu da se Hernan jako čudno ponaša. Fulgencio se slaže da je on jako čudan čovjek, a kćerka mu prizna i da joj je prijetio smrću. On misli kako se Hernan osilio dosta od kada je vođa organizacije i smatra da on nije spreman za taj položaj. Mercedes se povjeri Klaudiu da će zatvoriti svoje tri firme koje su u štrajku jer posluju sa gubitkom. Klaudio joj nudi pomoć i podstiče je da se ne predaje.
Mercedes govori da smatra da je nasljednik Ernesta Contrerasa stoji iza toga što se dešava u firmama, ali ne zna ko je u pitanju, a mora saznati što prije kako bi uzvratila.
Fulgencio govori kćerki da mu mora ispričati sve o Ernestovim poslovima jer namjerava da svrgne Hernana sa vrha. Ernesto traži od Macarija da ga informiše o svemu šta se dešava na sastancima kojima predsjedava Hernan kao i sve podatke o njegovoj ženi i sinu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *