Oluja ( La Tempestad) - 86. epizoda!

Meksicke serije

Oluja ( La Tempestad) – 86. epizoda!

By  | 

Esthercita i Hernan se svađaju i krive jedno drugo za stvari koje ne idu po planu. On joj prebacuje da ona nije sposobna zadržati Damiana, a ona njemu da nije ni on baš imao uspjeha sa Marinom jer su Damian i Marina povezaniji sada više nego ikada. On je hvata za vrat i prijeti joj da će je ugušiti. Ursula ga smiruje i moli ga da ne povrijedi Estherhecitu. Ona je preplašena i žali se Ursuli da je Hernan kao neki ludak. Ursula potvrdi da je primjetila da Hernan mijenja raspoloženja, sigurno da ima nekih mentalnih problema.
Magdalena govori mami da želi kreniti svojim putem i živjeti sama. Mercedes se ne slaže sa tim. Magdalena je uvjerava da se neće vratiti piću, neka joj vjeruje. Valentin podrži Magdalenu, brinuće o njoj kao njen zaštitnik.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *