Oluja ( La Tempestad) - 68. i 69. epizoda!

Meksicke serije

Oluja ( La Tempestad) – 68. i 69. epizoda!

By  | 

68: Mercedes govori Beatris da će otkriti Marini da joj je ona prava majka nakon vjenčanja nje i Damiana. Beatris je nervozna, Marina je njena kćerka i neće joj dozvoliti da joj naudi. Mercedes joj govori da nema mjesta nervozi jer će zaštititi Marinu, a istina je jedan od načina. Beatris pristane, ali uslovi da to bude u povoljan trenutak. Ursula prisluškuje Hernana i Fulgencia kako bi izvukla svoj interes tu. Damian je zadovoljan bogatim ulovom, ali Hernan se ne slaže jer čitav ulov sa Oluje pripada fabrici. Marina govori da i njoj oduzme od plate jer je Damian samo htio pomoći, a ona ga je podržala. Beatris pita doktora koliko joj je života ostalo, on ne zna tačno, ali njena bolest će postati agresivna u jako kratkom roku.

69: Damian i Marina su šokirani kada vide Esthercitu, Delfina se onesvijesti. Damian zahtjeva od nje da mu kaže gdje je bila do sada, zašto se baš danas vrstila?
Ona ga optužuje da je ostavio da se utopi u moru kako bi mogao biti sa ljubavnicom, ali živa je i došla je po ono što joj pripada. Marina otrči iz crkve, Damian želi da razgovaraju. Marina mu odbrusi da riješi probleme sa Esthercitom. Mercedes govori Estherciti da će reći Damianu da je udata. Ova govori da taj brak nije validan sa Ernestom, jer je prije bila udata za Damiana. Govori Damianu da zaboravi na Marinu jer je sada ona tu. Damian govori da je njihov crkveni brak poništen jer nije konzumiran, ali ona govori da su i dalje građanski vjenčani i da moraju biti zajedno. On odbrusi da neće nikada jer njegovo srce pripada Marini.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *