Oluja ( La Tempestad) - 84. i 85. epizoda!

Meksicke serije

Oluja ( La Tempestad) – 84. i 85. epizoda!

By  | 

84: Blas ohrabruje Ernesta da se odlično oporavio. On govori da je spreman na sve zbog sina. Mercedes je tužna jer je morala podići hipoteku na svoj klub zbog firmi koje ne posluju dobro. Govori Hectoru da je taj klub mjesto koje jako voli.
Beatris moli Marinu da ne osuđuje ženu koja je rodila dok ne čuje njenu stranu priče, ali Marina ne želi ni da čuje za nju.
Mercedes je srećna što se Magdalena vraća iz rehabilitacijskog centra.

85: Damian je iznenađen Marininim prijedlogom, ali pristane jer ne želi da njena odluka utiče na majčino zdravlje. Marina je sigurna fa će je majka shvatiti. Robles govori Mercedes da je Hernan opasan, spreman je i na ubistvo. Ona je zabrinuta, mora naći način da ga udalji od Marine. On je upozori da bude oprezna, da ovaj ne bi posumnjao.
Ursula je ljuta na Hernan jer i dalje ide za Marinom. On priznaje da ke opsjednut njome. Neće je nikada pustiti da bude sa Damianom, njegova je ili ničija.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *