Omer - 28. epizoda!

Ömer/ Omer

Omer – 28. epizoda!

By  | 

Vidždan koja dobija priliku koju je tražila zbog Resatovog saosjećanja sa Nilufer, uspijeva dobiti dopuštenje da ostane u kući. Međutim, dok oni pokušavaju potpuno ukloniti Vidždan iz svojih života ovaj razvoj događaja uzrokuje daljnji razdor između Gamze i Omera i Tahira i Šukran .

Nisa koja je u teškoj situaciji s djecom kada je Hakan ne pušta u kuću odlučuje poduzeti korake prema razvodu uz potporu svog oca . Poslovna ideja koja Gamze padne na pamet postaje tračak nade i za nju i za Šukran i Nuran koje sada žele stati na vlastite noge. Tahir, koji se zbog grižnje savjesti bori s raznim problemima šokiran je kad sazna da je dobio otkaz. On dobija još jedan udarac kada je Šukran zatražila razvod  sluša Gamzine prijedloge kao posljednje sredstvo za izlazak iz ove situacije.

Omer , koji kaže Vicdan da jako voli Gamze i želi da ona što prije napusti kuću, saznaje istinu o Vicdan koja će će sve šokirati .

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *