Omer - 29. epizoda!

Ömer/ Omer

Omer – 29. epizoda!

By  | 

Omer nije siguran da li vjerovati Vidždan koja kaže da je Nilufer Tahirova kćerka te odlučuje ih potajno odvesti kod Nise kako niko ne bi saznao tu tajnu dok se ne potvrdi. Ali ta odluka ponovno izaziva razdor između njega i Gamze.

Tahir koji pokušava uvjeriti Šukran da odustane od svoje odluke o razvodu, poduzima veliki korak da popravi stvari uspjevši razgovarati s njom. Međutim, nije lako umiriti Šukran kad sazna da je Vidždan kod Nise. U međuvremenu Eda pogođena problemima s kojima se suočavaju njezini roditelji, korak po korak ide prema velikoj zamci u bespomoćnom stanju .

Dok Omer i Gamze pokušavaju zaštiti svoju porodicu od nevolja koje je stvorila Vidždan, ona Tahira i njegovu porodicu smatra odgovornima za bol koju je preživjela te priprema potez koji će potpuno prekinuti Tahirovu vezu sa Šukran.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *