Omer - 45. epizoda!

Ömer/ Omer

Omer – 45. epizoda!

By  | 

Tahir napokon vidi Izetovo pravo lice i želi spasiti svoje kćerke, ali ne uspijeva. Omer želi spasiti brata i nećakinje iz ujakovih ruku i poduzima akciju po cijenu rizikovanja života.

Nuretinov novi potez najavljuje da se bliži kraj za Izeta. Dok Gamze govori da nisu mogli uspostaviti vezu kakvu su željeli i govori o raskidu, Omer prihvata jer je jako umoran od onoga što se dogodilo I tako još više vrijeđa Gamze.

Nisa je uzbuđena zbog Ozgura ali se suočava se sa situacijom koju joj je teško razumjeti. Kako se intenzitet hladnih vjetrova koji pušu između Gamze i Omera povećava, mostovi između njih postepeno slabe, uprkos njihovoj ljubavi jedno prema drugom.

Tahir, koji žali zbog nevolja koje je nanio svojoj rodbini, porodici i djeci, preduzima veliki korak kako bi oprostio sebi. Ali, baš kad misle da sve ide dobro, razvoj događaja zbog Tahirovih grešaka iz prošlosti duboko će potresti cijelu porodicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *