Omer - 23. epizoda!

Ömer/ Omer

Omer – 23. epizoda!

By  | 

Omer – 23. epizoda!

Omer, koji se neočekivano susreće sa Gamze koju smatra odgovornom za bol koju osjeća, traži razvod. Iznenađena ovom reakcijom, Gamze se jako ljuti što je Omer nikad nije pitao kroz što ona prolazi. Omer, koji se ponovo nalazi pred Viždan, shvaća da je potpalio sukob sa Tahirom i Gamze.
Uhvaćena usred problema porodice u kojoj radi, Nisa ne zna šta učiniti protiv želja domaćice Hulije koja postaje ovisna o njoj. Jaman, koji želi što prije spasiti Emine od ovog života, pribjegava nekim metodama kako bi brže zaradio novac, ali to će učiniti Emine sumnjičavom.
Vidjevši uticaj Gamzinog povratka na Omera, Resat i dalje brine za svog sina i odbija Gamzinu pomoć oko dugova. Iako će Gamze ispričati Omeru sve što joj se dogodilo, ona ne može srušiti zidove između njih. Omer bježi i ponovo traži sklonište u alkoholu, ali Gamze ima posljednje iznenađenje za njega.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *