Omer - 44. epizoda!

Ömer/ Omer

Omer – 44. epizoda!

By  | 

Premda Gamze govori da je slučajno stisnula Šulinu ruku, ne može uvjeriti nju i Tunu da se to dogodilo nenamjerno. Gamze, koja se posvađala sa sinom, jako se posvađa i sa Šule koju optužuje da pokušava uništiti porodični poredak, a i Omerom, kojeg optužuje da ju je ostavio samu. Resat saznaje od Nuretina zapanjujuće činjenice o zajednici i odmah ih prenosi Omeru. Saznavši da će Izet ostaviti njegovog brata samog u velikoj opasnosti, Omer odmah dijeli ono što zna s Tahirom. Tahiru, koji ne želi vjerovati u ono što čuje, ne treba dugo da sazna velike istine i poduzima akciju da spasi svoje kćeri.

Omer, koji smatra da Gamze ima nepotrebnih briga, nastoji joj se približiti uprkos sukobima između njih. Resat saznaje važnu činjenicu o svojoj kćeri i iznenadi Nisu svojim pristupom. Dok se Tahir nađe licem u lice s Izetom, Šukran i Viždan, koje žele spasiti svoje kćeri, nailaze na nevolju koju nikada nisu željele.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *