Omer - 50. epizoda!

Ömer/ Omer

Omer – 50. epizoda!

By  | 

Gamze ne može vjerovati kada sazna da Safije traži nekoga prikladnog za Omera da se oženi. Međutim, Omer, koji smatra da je njegova veza sa Gamze završila razočarenjem i da ga je slušanje srca učinilo nesretnim, kaže da će sada postupiti kako njegov otac smatra potrebnim.

Iako se Resat i Nurhajat pokušavaju uvjeriti da je njihova ljubav prošlost, oni znaju da to uopšte nije tako. Hakan, koji nastavlja pisati ljubavne poruke kako bi osvojio Nisino srce, suočava se sa situacijom u kojoj osjeća pomiješane emocije.

Dok se Omer sastaje sa kandidatkinjama za mladenke koje je Safije pronašla, Gamze je zaglavljena između svog ponosa, ljubavi i bijesa. Čiček počinje sumnjati da se nešto događa između Resata i Nurhajat. Dok Omerov posljednji potez razbijesni Gamze, svađa između njih dvoje se nastavlja. Iako se to Nuran nimalo ne sviđa, dolazi do potpuno novog razvoja ljubavi između Fatme i Rahmija koja sve iznenađuje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *