Omer - 24. epizoda!

Ömer/ Omer

Omer – 24. epizoda!

By  | 

Kad pronađe Omera kako pije za stolom, Resat osjeća veliku tugu vidjevši kako se njegov sin toliko gubi. Resat se osjeća krivim i dovodi u pitanje svoje očinstvo zbog nemogućnosti davanja pomoći Omeru. On osjeća veliku zahvalnost prema Gamze.

Dok Nisa pokušava ispuniti Hulijine beskrajne zahtjeve, ona se boji da ne bude upletena u burnu vezu Kamila I Hulije. S druge strane Emine proživljava neugodnost kad ju djed ponovo uhvati sa Jamanom.
Šukran pokušava shvatiti što se događa između Tahira I Vidžan i ima problema zbog te neizvjesnosti.
Gamze dovodi u sukob Omera i Resata kao posljednje sredstvo kako bi ga prizvala pameti. To dovodi do još napetijeg odnosa između nje i Omera, iako ona to ne želi. Konačno, između njih dolazi do strastvenog sukoba. Dok oboje otvaraju svoja srca jedno drugom, ujutro, nakon ove duge noći ništa više neće biti isto između Omera i Gamze.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *