Omer - 51. epizoda!

Ömer/ Omer

Omer – 51. epizoda!

By  | 

Dok Rahmijeva ponuda za Fatmu sve iznenađuje, Nuran želi izvući svoju majku iz ovog braka i čini potez koji će promijeniti ravnotežu obavještavajući svog strica Jilmaza. Ali Jilmazov dolazak čini situaciju još težom za izlazak.

Čiček sumnja da se nešto događa između Resata i Nurhajat i suočava se s činjenicom da je njezina zabrinutost opravdana. Resat je nervozan zbog situacije u kojoj se nalazi i upozorava Omera da se kloni Gamze i krene novim putem.

Nisa se konačno nalazi licem u lice sa svojim tajnim ljubavnikom koji je napisao pisma. Gamze i Omer su na rubu razvoda i ne mogu jedno drugom izraziti ljubav zbog svog ponosa. Ali pokušaj rješavanja problema između Fatme i Rahmija pomaže da se njih dvoje ponovno zbliže. Međutim, iznenađujući razvoj događaja dovodi ih u vrlo tešku situaciju protiv Jilmaza.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *