Omer - 31. epizoda!

Ömer/ Omer

Omer – 31. epizoda!

By  | 

Resat, koji je na rubu gubitka majke, optužuje Omera i Gamze za sebičnost, jer ih smatra odgovornim za ovu situaciju, a najveća podrška mu je neko od koga nije očekivao. Takva kobna nepažnja dok se bore sa sukobima između njih izaziva kod Gamze i Omera veliki osjećaj krivice.

Pronašavši potrebna sredstva za otvaranje trgovine, Gamze poduzima važan korak u tom smjeru. Ali, ovaj pokušaj izaziva napetost među članovima porodice. Tahir pokušava sve da ne izgubi Šukran i traži načine da izađe iz ćorsokaka u kojem se nalazi na opasnim mjestima.
Izložba koju posjećuju Gamze i Omer koji svoje sukobe žele ostaviti iza sebe otvara vrata novim problemima između njih. Uvidjevši da njegovoj majci treba stalna njega, Resat, dok traži trajno rješenje za ovaj problem, dobiva neočekivanu ponudu od Čiček, koja će ga dovesti u sukob s njegovom djecom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *