Rat ruža 59. i 60. epizoda!Brod kojim Omer isplovljava tone!Da li je Omer mrtav?

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 59. i 60. epizoda!Brod kojim Omer isplovljava tone!Da li je Omer mrtav?

By  | 

Brod kojim Omer isplovljava tone!Da li je Omer mrtav?

Omer je siguran da Gulru krije nešto od njega.Džihan kod Gulru ne vidi bliskost koju očekuje , pa počinje da zavidi Omeru.Ljubomora postaje nesnošljiva, te Gulfem pokuša da iskoristi priliku da ga odvoji od Gulru, što joj ne polazi za rukom.Gulru želi da dokaže Džihanu da je zaboravila Omera i da je on za nju mrtav od kako je sahranila svog oca.Ona govori Džihanu da će njih dvoje napraviti svadbenu večeru i da će svi znati da su njih dvoje u braku.Omer ne može da prestane da misli na Gulru i reši da ode.

Svadbena večera je u toku.Tokom proslave, Džahide dolazi uzbudjena i govori Ševketu da pusti tv.Na tv-u su vesti da je potonuo brod Kinaliade na kome se ukrcao poznati hirurg Omer Hekimoglu.Gulfem i Gaulru su u šoku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *