Oproštajno pismo - 24. epizoda - KRAJ SERIJE!

Turske Serije

Oproštajno pismo – 24. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 

Hatidže uperi pištolj u Asli kada se pojavi Mehmet. Govori mu da će zajedno živjeti, samo da se riješi Asli i bebe. Asli potrči ka Mehmetu kada Hatidže ispali metak i rani Mehmeta. Hatidže pobjegne, a Asli zove hitnu pomoć.

Cijela porodica je u bolnici i Mehmet se nalazi u kritičnom stanju. Asli je neutješna, pozli joj. Plaši se i za Mehmeta i za svoje dijete. Međutim, svi osjete olakšanje kada se Mehmet izvuče van životne opasnosti. 

Par dana kasnije, Mehmet izlazi iz bolnice. Mahmut i Beste odlaze u sirotište sa namjerom da usvoje dijete. Sa druge strane, Mina i Seldžuk se kaju zbog postupaka i mire sa porodicom, prihvataju Beste kao svoju sestru. Hatidže se pojavljuje i kada ih vidi sve srećne, a posebno majku sa njima polije se benzinom i zapali. 

Zadobija opekotine od kojih ostaju trajni ožiljci. Nevzat za svoja djela završi u zatvoru, a Hatidže u mentalnoj ustanovi. Asli saznaje za Alanurinu bolest. Posle 9 mjeseci, Asli se porađa i rodi djevojčicu.

Nakon 8 godina, Beste i Mahmut dolaze sa svojom djevojčicom, a Asli i Mehmet sa svojom. Tu su i ostali članovi porodice i svi prave zajednički selfi. Pored njihovih porodičnih fotografija, nalazi se i pismo. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *