Oproštajno pismo - 23. epizoda!

Turske Serije

Oproštajno pismo – 23. epizoda!

By  | 

Mina je popila šaku tableta i pokušala se ubiti. Mehmet je nalazi i kao bez duše juri u bolnicu. Okupi se cijela porodica, a Seldžuk i Nevzat krive Asli, Beste i Alanur za sve. Tu se saznaje da je Zija otišao sa Alanur i oni su bijesni ne znajući pravu istinu. Ne mogu da vjeruju da je ostavio Minu i otišao sa Alanur.

Mina je van opasnosti i kaje se za sve što je uradila. Mehmet je uz nju, a kasnije dolazi i Beste koja plače i govori da neće odustati od nje. Seldžuk to sve posmatra i krivo mu je.

Mehmet od Mine saznaje da je Hatidže zapalila galeriju i izbacuje nju i roditelje iz kuće. Nevzat je ljut i muti zajedno sa Seldžukom. Mahmut tješi Beste nakon posjete svojih sestara koje su napomenule kako Beste ne može imati djecu. On joj govori da mu je samo ona važna. Potom je odvodi na jedno mjesto. Sa druge strane, Asli saopšti Mehmetu divne vijesti, a to je sa je trudna. Ali i Hatidže to čuje. Sutradan, Hatidže uperi pištolj u Asli i dovede je do litice. Mehmet se pojavljuje i Asli dotrči do njega, a Hatidže opali metak koji pogodi Mehmeta. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site