Optužena 13 epizoda! Kamel umire!

Libanonske serije

Optužena 13 epizoda! Kamel umire!

By  | 

349Optužena 13 epizoda! Kamel umire!

Ešref i Halid dolaze u posetu kod Kamela i zatiču tamo i Reem. Halid kaže da Kamel zna koliko ga oni vole.Ešref kaže da se ništa od toga ne bi dogodilo da nije pušio cigarette sa Tajvana, kaže mu da je Reem potreban princ i da treba pušiti kubanske.

Najibe su posetili Ibrahim i Welid i Najibe im saopštava da se Suha nije smela vratiti jer je saznala šta je zadesilo Reem i tako je odlučila ostati gde jeste. Govori im da se Reem udala za advokata Kamela koji ju je spasiozatvora i da sada živi sa njim u vilu u Cairu.Ona im kaže da je Reem sada milionerka. Ibrahim traži od Najibe broj telefona od Reem.

Suha samo plače i očajna je.Kamel priča sa Halidom i govori mu da Reem ima samo njega sada ( Halida ). Kamel mu traži da dobro pazi na Reem i da mu obeća da će je paziti i da će joj sve što želi dati i da je nikad neće ostaviti samu. Kamal kaže Halidu da od njega traži samo još jednu zadnju uslugu, a to je da ga odvede njegovoj kući jer želi umreti na mestu koje najviše voli.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site