Optužena - 30. epizoda - KRAJ SERIJE

Libanonske serije

Optužena – 30. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 

Optužena – 30. epizoda – KRAJ SERIJE

Reem govori Suhi kako Halid sve zna i da je ljut. Halid dolazi kući i govori Mensuru da je Reem rekla da je njegov otac glavni i tjera djevojke na prostituciju. Veli da je to laž, njegov otac je dobar čovjek. Mensur mu kaže da je sve moguće, nakon čega Halid ljutito ode. Reem je uprkos svemu srećna jer je istina izašla na vidjelo. Halid je zabrinut jer nema traga od njegove majke. Reem policiji priznaje sve o Ešrefu i Ishanu i ostalim ljudima, Halid dolazi, Reem ga informiše da je Lejla razgovara sa njom zadnji put, prije odlaska kod Ishana.
Ishan odvodi Lejlu u napuštenu kuću, gdje dolazi i Ešref. Ishan je veže za stolicu. Kaže joj da puno toga zna što ne sluti na dobro. Lejka ga pljune. Reem moli Halida da ode kod Ishana i potraži Lejlu. Halid predloži da nazove oca da ga informiše, a ne zna da je Ešref iza svega. Ešref moli Lejlu za oproštaj, ona ga tjera. On pokušava da joj se opravda, ali ona ne može da vjeruje da se on bavi svim tim. On joj govori kako je voli i živi za nju, neka ne kaže istinu djeci.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *