Osnivač Osman 21. epizoda!

Osnivač Osman - Kurulus Osman

Osnivač Osman 21. epizoda!

By  | 

Osnivač Osman 21. epizoda!

Osman je verovao Ajgul I uputio je kod Ališar bega nakon razgovara sa njom , ali ona ga je izdala. Osman I Boran se sada susreću sa situacijom života I smrti. Dundar Beg želi da ga ubije svojim rukama, a istu želju ima I Ališar beg, ali komandant Geyhat ga želi.Osman je vezan I odvodi se Geyhatu. Dundar Beg se sa Zohrom I Ališar Begom upućuje ka mansion.

Osman je Balgaju dao lažne zakone. Balgay je posramljen kada to sazna od Geyhata.Saznanje da je Osman upućen ka Gejhatu ljuti Balgaja. On planira da krene sa svojim ljudima, pronadje ga I ubije.Na putu ka Konya Boke je napadnut od strane Balgaya, koji je zarobio Osman ai Borana za sebe. Osman I Boran ne mogu da pobegnu ma koliko pokušavali.Balgaj muči Osmana, a on mu na posletku kaže da će mu reći gde su pravi zakoni.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site