Paramparca 10 epizoda, Ozkan se vraća kući! - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Paramparca 10 epizoda, Ozkan se vraća kući!

By  | 

Ozkan se vraća kući!
Dilara besna odlazi.Prikazuje se kako je Džihan došao do snimka.Gulseren razgovara sa Džihanom o Hazal, govori mu da je zvao njegov otac i rekao da je Hazal loše.Džihan je ubedjuje da je Hazal dobro i da se čak sprijateljila i sa Džansu.Govori joj da njegov otac ima sigurno neki plan i savetuje joj da snimi razgovor.Pokazuje joj kako da to učini.

Džihan obaveštava Gulseren koju su joj zamku hteli pripremiti.Dilara govori Rahmiju da su izgubili i da će joj Džihan oduzeti decu.Rahmi govori svom sinu da je on za sve kriv, da je on sve to uradio i da Dilara nema ništa sa tim.On mu govori da je njegova žena plemenita i da se pomirila da on (Džihan) bude sa drugom.Rahmi sve to priča dok mu je telefon uključen ( na vezi je sa Dilarom) kako bi Dilara sve čula.Kada prekine poziv, on počinje žučnu raspravu sa svojim sinom i tokom rasprave pominje se Deniz.Džihan izbaca oca, a kasnije gleda fotrografiju i govori da je otac nije mogao zaštititi, a kako će zaštiti njega.On govori Deniz da mu mnogo nedostaje.

Gulseren odlazi u školu da vidi Hazal.Hazal je gruba prema njoj i govori joj da ne dolazi više u školu da je vidi.Gulseren kaže da razume i da nema potrebe da se radi DNK test jer ona svakako nije njena kćerka, govori joj da poput tih ljudi nema ničeg ljudskog u sebi.Gulseren joj govori da je voli i podseća je kako joj je pevala uspavanke kad je bila mala.Hazal se pravi da se ničega ne seća.Gulšeren joj kaže da ne mora ničega da se seća, samo neka bude srećna, odlazi plakajući. U Hazal se bude emocije,ali ipak ostaje pribrana.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site