Paramparca – 70. ep. 3. deo – Harun kupuje Ozanove deonice!

Turske Serije

Paramparca – 70. ep. 3. deo – Harun kupuje Ozanove deonice!

By  | 

1Harun kupuje Ozanove deonice!

Sevinč kaže majci da će naplatiti Ozkanu za sve što joj je uradio. Majka joj kaže da je Ozkan sada siromašan, ali pošto je Džansuin otac, za par godina će dobiti milione, neka se strpi malo, a sada neka ode i neka se pomiri sa Ozkanom. Deniz upoznaje Džansu sa Burhanom, on joj poklanja sat koji mu je stric dao i koji mu je od velike važnosti. Burhan pohvali Džansu kod Deniza i kaže da je dobra i lepa devojka.
Ajše se žali Džihanu da nije želela da povredi Majdu, ali tako se desilo. Džihan je pita da li želi da prekinu, Ajše mu kaže da naravno da ne želi, sve su prebrodili do sad, zašto da sad odustanu.
Hatidže pita Majdu je li se Ajše više neće vraćati tu, ona joj kaže da ne zna. Majda zove Džandan i pita je da li je uradila ono što joj je rekla, ova kaže da jeste, sve je spremno. Majda je srećna, kaže da vidi šta će sad Džihan uraditi. Sutradan, Jildrime saopštava Džihanu da je Ozan prodao deonice. Rahmi mu kaže da se desilo ono što je on rekao, kaže da je sve ovo zbog Džandan. Džihan pita kome ih je prodao, Jildrime kaže da ne zna ime, prodao ih je preko jedne firme. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site