Paramparca 9 epizoda,Džihan želi da oduzme Dilari decu! - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Paramparca 9 epizoda,Džihan želi da oduzme Dilari decu!

By  | 

Paramparca 9 epizoda
Služavka obaveštava Dilaru i Džihana da je Džansu napustila kuću.U pismu poiše da su oni nju mnogo voleli i da i ona njih mnogo voli i da će ih uvek voleti, ali ne može da ostane sa njima i živi životom koji ne zaslužuje.Moli ih da joj oproste i priznaje im da se oseća kao da je ukrala Hazalin život.Džihan i Dilara pokušavaju da pronadju Džansu putem telefonskog signala.Dilara i Džihan kolima traže Džansu, raspravljaju se i jedno drugog krive za njen odlazak.

Gulšeren je na grobu svoje majke i govori joj da je sve izgubila.Dilara i Džihan i dalje traže Džansu, za to vreme Hazal istražuje svoj nov dom.Rahmi joj prilazi i krivi je što je njegova unuka Džansu napustila kuću zbog nje.Govori joj da se vidi kakvi su je ljudi odgajili.Rahmi joj govori da to što je ona biološka kćerka ništa ne menja situaciju i da živi u ovoj kući 40 godina neće moći da zameni Džansu.Hazal uvredjena odlazi u sobu.Ozan dolazi kući i Rahmi ga obaveštava o Džansunom odlasku.

Gulser nalazi Džansu. Tu dolazi i Gulšeren. Nešto kasnije i Dilara i Džihan.Oni su srećni što su je pronašli i žele da je vrate kući.Džansu želi da ostane sa Gulšeren nekoliko dana.Gulšeren je na fin način odbija.Dilara i Džihan odvode Džansu kući.Svi su srećni što se vratila.Hazal je pozdravlja i izvinjava se ako joj je ona nešto rekla i ako je zbog nje otišla.Hazal se pretvara.Džansu je zbunjena.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ozan se izvinjava ocu što je bio ljut na njega jer je nakon mejla koji mu je Džansu poslala ( ona ga je dobila od Gulšeran) shvatio da se izmedju njega i Gulšeren nije dogodilo ništa sramno.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site