Virov pravi ubica je Ragavova sestra Sima!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (121. ep.) 24.04.2017. – Virov pravi ubica je Ragavova sestra Sima!

By  | 

Ragav veli da je tražio kalash. Pita da li mu je to rođaka. Kurana veli da ju je video u hramu izgubila je ćerku. Ragav plače. Kurana veli da je i on emotivan. Pala je dok je pričala sa njim pa ju je doveo tu. Nije mogao da je ostavi samu u hramu. Ragav veli da je dobar čovek. Kurana pita da dođe, svi čekaju.

Ragav odlazi sa Kuranom i seda za puđu. Nena pita zašto je zabrinut. Oni se svađaju. Dadi ih pita da prestanu, nije mesto za svađu. Taj havan je za njihovo dete. Nena veli da ništa nije rekla. Ragav veli da ga je samo vređala. Dadi veli da ima rešenje. Daje idol boga Kane. Moli se za dete i sve. Daje im idol. Oni se mole, rade puđu zajedno. Pandit ih pita da se mole. Harđit pita Ragava da upali havan. On pali sa šibicom i baca je ispred idola. Nena padne. Ragav se brine. Harđit pita Ragava da upali havan. Daje mu papir. Ragav pali. Neni je loše, voda kalasha padne u havan i gasi vatru. Svi su šokirani. Neni se vrti. Ragav veli da je znao da joj je loše. Veli da će se sve kasnije desiti, Nena sada mora odmarati. Harđit pita kakav problem imaju, puđa ne može biti nedovršena. Rade to za Nenu i njeno dete. Nena veli da je dobro. Ragav se svađa. Pem ga pita da ne napušta havan. Dadi ih pit ada nastave. Pandit govori da moraju naći novo drvo. Harđit i Suda odu. Harđit govori da će Nena staviti chunri i izgoreti u vatri. Sima ih čuje. Pita se koga žele ubiti.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Najava: Dadi pita Harđit da vidi Nenino stanje, njena snaja neće sedeti u havanu sa tim chunrijem.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site