Nena nastavlja život sa Ragavovim uspomenama! - Kraj serije!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (170. ep.) 30.06.2017. – Nena nastavlja život sa Ragavovim uspomenama! – Kraj serije!

By  | 

Nena nastavlja život sa Ragavovim uspomenama! – Kraj serije!

Poslednja epizoda počinje sa Kuranom koji preti Neni da mu da dete ili će se ubiti. Dilrađ zove čuvare. Oni zaustave Kuranu. Kurana pita da ga puste, ne ide nigd.e Ovi ga odvode. Dadi izjavi da se plaši: “Kurana nema šta da izgubi, opasan je.” Nena potvrdi, trebaju otići negde daleko gde ih Rihan ne može naći. Dadi pakuje stvari. Suda posmatra. Pem pita gde će sada, zar nije dobila dovoljno uvreda? Suda: “Odlaze ali Nena i Dadi je potreban poklon. Vreme je da im vratim uslugu. Zapalila si vatru u Harđitinom srcu koja će sve spaliti.” Ona nazove Harđit i veli da se kaje jer nisu bile prijateljice, Nena i Dadi odlaze zauvek. Harđit misli kako im mora reći poslednje zbogom, Kurana je napravio grešku ali sve će biti gotovo danas.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Dadi pita slugu da požuri. Ira pita Dadi gde će ona. Dadi: “Muž ti je u zatvoru. Ne znamo ništa o Kurani i Harđit. Izvini.” Harđit dolazi obučena kao sluga, nosi pištolj. Nena veli da je sve zaključala, idu sada. Kurana dolazi tu i traži da mu daju dete, neće dozvoliti da odu. Nena viče obezbeđenje. Harđit uperi pištolj u Nenu: “Danas te niko neće spasiti!” Kurana je pita šta to radi, neka spusti pištolj. Harđit: “Nisam budala da ispustim ovu šansu. Danas ću vas ubiti i osvetiti se. To znači da neće biti svedoka protiv mene. Priča će glasiti kako je Kurana ubio svoju ženu i dete a zatim pucao u sebe.” Ona se smeje i pita ko će prvi da umre. Svi su šokirani. Harđit se naljuti.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  17 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site