Nena i Ragav se svađaju, Nena odlazi iz kuće i želi razvod!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (43. ep.) 04.01.2017. – Nena i Ragav se svađaju, Nena odlazi iz kuće i želi razvod!

By  | 

Nena i Ragav se svađaju, Nena odlazi iz kuće i želi razvod!

Epizoda počinje sa Virom koji pita Ragava šta se desilo. Ragav mu daje telefon. Vir čita poruku: “O moj bože, ovo je sramotno. Nisam želeo ovo da vidim. Nadam se da porodica nije primetila ovo. To nije njena prva poruka, poslala mi je mnogo poruka. Dozvolio sam joj da ih šalje jer je bila slomljenog srca ali je postala očajna. Bio sam srećan videvši vas ali je ona ponovo poslala poruku. Udala se za tebe greškom, povređena je. Žao mi je, radićemo kasnije.” On odlazi. Sanđana ga zaustavi. Vir veli da će videti kada će početi neprijateljstvo između Ragava i Nene. Ragav misli da Neni nedostaje Vir ali nije osećao da je tako. Možda pokazuje to u ljutnji, možda se oseća bespomoćno u srcu. Priseti se Virovih reči. Misli o Neninim rečima i govori da nije htela da izađe sa njim, složila se zbog Dadi a nedostaje joj Vir: “Moje venčanje nije trebalo biti sa njom, možda je i zato tužna. Ne trebam da se osećam loše, ali zašto se tako osećam?”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nena priča sa Ašom i govori da je deo velike laži, ne može to da uradi: “Svi znaju da Sanđana nije trudna. Lažu Dadi da vrate Vira nazad. Dadi sanja o bebi a kada sazna istinu, kako će to podneti?” Aša govori da je to pogrešno. Nena veli da Sanđana zna da ona ne može to nikome reći, vređa je.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site