Simar - 02. 02. 2016 - Patali tera Simar da čini zla dela! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 02. 02. 2016 – Patali tera Simar da čini zla dela!

By  | 

page Patali tera Simar da čini zla dela!

Prevod čitateljka Anabela.Hvala!.)

Patali: “Ja sam napravila pravdu danas. Napravila sam Simar svojom robinjom, i dokazala da sam ja najmocnija. Cak i jaca od tvoje Mata Rani! (Obrati se Deviki.) Ova Simar je moja robinja! Sada ona (Simar) mora ziveti ovde zauvek.” Devika: “Molim te, nemoj to raditi…” Simar se klanja pred Gayatri.

Patali: “Ona moze cuti samo mene sada. Uradice ono sto ja budem pozelela.” Simar: “Uradicu samo ono sto Patali Devi bude trazila od mene. Ja sam njena robinja od sada. Njena vernica.” Amar nazove Jhanvi i kaze joj da Simarin idol menja boju, postaje zut idol. Jhanvi: “Sta da radimo sada?” Amar: “Moramo staviti sindur iz hrama na ovo. Da li ga mozes doneti?” Jhanvi: “To ce potrajati sat vremena, ja sam u bolnici. Idi, uzmi ga sam. Nemamo drugi izbor. Nije tako lako.” Patali: “Simar, dodirni moja stopala.” Devika: “Ne, molim te, nemoj raditi to…” Simar joj dodirne stopala. Patali: “Moras da platis za svaku tvoju uvredu upucenu meni.” Amar se prikrada u Bharadwaj kucu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site