Pinjara Khubsurti Ka – 11. epizoda – Omkar spasi Majuru!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 11. epizoda – Omkar spasi Majuru!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 11. epizoda – Omkar spasi Majuru!
Omkar poželi da izađe iz auta, ali mu Majura da znak da je gužva i da ide, da ne izlazi. On gleda za njom, srećan je. Nakon što Majura ode, Pijuš kaže Omkaru da je to ljubavni desert. Pravi se polako i s ljubavlju. Omar želi da sutra odu kod Majure, ali ga Pijuš savetuje da bude strpljiv.
Majura stiže kući i čuje kako njeni pričaju o Omkaru. Baka Trivani veli da je Omkar dobar momak. Sam je došao kod njih iako je tako istaknuta ličnost. Sureka dodaje da nije ni reč prozborio, a Majura ga je toliko grdila. Samo se izvinio i otišao. Trivani kaže da on nije samo kralj mermera, već i kralj srca. Akileš se ubacuje kako Manđiri nije trebalo da uradi sve ono. Bolje da nemaju nikakve veze sa njima. Trivani kaže kako je i Kundanova mama izdramila čim je videla te bogataše. Akileš objašnjava da je to potpuno druga stvar od one kad narediš da buldožer nekome sruši kuću. Majura se ubaci i kaže im da se ne raspravljaju. Prizna da se izvinila Omkaru ali da to ne znači i da će da se uda za njega. On je za njih samo kralj mermera, kao što je i za ostatak grada.
Omkar kaže Pijušu da mu je Majura sve na svetu. Neka uradi nešto. Pijuš izjavi da će se desiti nešto što Majura ni sanjati ne može, on će sve da sredi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site