Pinjara Khubsurti Ka – 140. epizoda - Majura rađa devojčicu i biva odvojena od nje!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 140. epizoda – Majura rađa devojčicu i biva odvojena od nje!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 140. epizoda – Majura rađa devojčicu i biva odvojena od nje!
Prevod: Maja
🙂
Omkar izbacuje Majurinu porodicu iz kuće, a Majura je odvedena u drugu prostoriju da se porodi. Guruma, Omkar i Manđiri ostaju u dvorani da se mole za nju tj. dete. Lekarka ubrizga Majuri injekciju i požuruje je da se porodi, da diše duboko. Najzad se začuje bebin plač pošto se Majura porodi. Omkar zaplače i govori majci da je postao otac, to se začulo njegovo dete. Manđiri zaplače od radosti i potvrđuje. Guruma blagosilja Omkara, medicinska sestra mu čestita i govori da je dobio devojčicu. Omkar pita za Majuru. Lekarka veli da će i Majura biti dobro uskoro. Omkar pokuša da uzme dete u ruke, ali ga med. sestra zaustavlja i objašnjava da mora biti smeštena u inkubator. Majka ga zamoli da razume i da bude strpljiv. Beba je stavljena u inkubator. Omkar se zahvaljuje usnuloj Majuri što mu je podarila najbolji poklon. Šankar javlja Akilešu da je Majura rodila devojčicu, ali Omkar je postao kao ranije i savetuje ga da odvede Majuru odatle na vreme. Omkar je poludeo od sreće i daje novac Guruma. Ova se raduje i upozorava Omkara da Majura donosi propast njegovoj kćeri i savetuje ga da je odvoji od deteta. Omkar je zaprepašćen.
Kasnije, Majura se probudi i pita za svoje dete. Lekarka joj uručuje ćerku. Majura zaplače i obećava joj da će se boriti protiv njenog oca ako pokuša da im naudi, ne dozvoljava da joj se bilo šta nažao dogodi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno