Pinjara Khubsurti Ka – 147. epizoda - Majura spasi Taru!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 147. epizoda – Majura spasi Taru!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 147. epizoda – Majura spasi Taru!
Prevod: Maja
🙂
Ispred hrama, Tara traži oca dok Manđiri u gužvi traži nju. Majura se pomoli Bogu i položi novčić te ode odatle, a Omkar uhvati novčić da ne bi ispao i pomoli se za osobu koja ga je položila. Majura se moli za Taru i pokuša da zaveže veo s njenim imenom, ali taj veo odleti i padne na drvo pored koga Tara stoji. Kola ubrzano voze ka njoj, ona se zaledi u mestu, Majura dotrči da je spasi i odvede je do drveta na bezbedno. Tada, onaj veo padne na njih dve. One pogledaju jedna drugu, ali Tari iznenada pozli i onesvesti se. Majura se uznemiri i pita da li iko poznaje roditelje te devojčice.
S druge strane, Omkar se naljuti i pita majku kako može ispustiti ruku tako malog deteta. Zabrinut je.
Akileš dolazi kod Majure, ona mu predlaže da odvedu devojčicu u gradsku bolnicu i savetuje ga da obavesti sveštenika o njoj. Oni je vode u bolnicu, a Omkar se moli za Taru i besprestano je traži okolo. On je doziva. Lekar govori da je devojčica pod šokom i pita Majuru da li joj je ona majka.
Sveštenik govori Omkaru da je njegova kći stajala sama na ulici, ali spasila ju je neka dobra porodica od udara kola i odveli su je u bolnicu. Omkar žuri u bolnicu, a njegova majka se razmišlja da li ju je Akileš odveo. U polusvesnom stanju, Tara izusti “mama”. Majura se zabrine za nju i poljubi je u čelo. Lekar primeti to i veli da samo majka može tako brinuti za dete. Majura objašnjava da joj nije majka. Akileš dodaje da su devojčicini roditelji bili u hramu i da su verovatno u putu ka bolnici. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno