Pinjara Khubsurti Ka – 161. epizoda - Mega kidnapuje Taru!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 161. epizoda – Mega kidnapuje Taru!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 161. epizoda – Mega kidnapuje Taru!
Najan/Majura i Omkar odvedu Taru u bolnicu na tretman kod dr Kane. Najan laže da joj je majka imala nezgodu i da mora da ide. Kana uverava Omkara da mora da obavi tretman sa Tarom nasamo. Omkar nevoljno popusti, ali njegov telohranitelj budno motri na vrata. Dr Kana je u dogovoru sa Majurom. Tara prepozna Majuru kao svoju Pari Ma, devojku koja ju je nekoliko puta spasila. Razgovaraju preko video poziva. Majura je pita da se igraju žmurke. Tara se sakrije u kolica na točkove i dr Kanin asistent je izvede tako krišom iz ordinacije. Majura treba da se nađe sa njom i odvede je odatle.
Omkar uđe kod Kane u ordinaciju. Kana laže da je mala u kupatilu, ali Omkar kreće u potragu za njom. Kana dojavi to Majuri, govori joj da smesta ode sa malom. Međutim, Majura veli da Tara nije stigla do nje, pita se gde je. Omkar preti Kani i dovodi inspektora. Inspektor veli da će otmičari da zovu zbog otkupa. Majura se krije, čula je to. Jako je zabrinuta. Ona dođe kod Kane i pita ga gde je mala. Kana odgovara da ne zna, i on je zabrinut. Asistent kaže da je nestao radnik kome je predao kolica sa malom. Omkar nazove Najan/Majuru. Ona laže da je stigla u vilu. Omkar pita da li je Tara kući. Majura negira. Omkar kreće kući, kao i Majura. Ona stiže u poslednji čas, Omkar je već pitao Šankara za nju. Inspektor je došao da instalira napravu za praćenje poziva. Otmičar nazove Omkara. U pitanju je Mega! Ona traži određenu sumu novca za otkup. Inspektor veli da nisu uspeli da lociraju poziv. Majura u šoku shvata da je Tara sigurno kod Mege. Kraj epizode

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno