Pinjara Khubsurti Ka – 167. epizoda – Višaka trenira Majuru!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 167. epizoda – Višaka trenira Majuru!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 167. epizoda – Višaka trenira Majuru!
Omkar da intervju u kome govori da je Majura kidnapovala Taru, te da je mentalno nestabilna. Majura želi da ga razotkrije, ali je Višaka odvrati, rekavši joj da će joj Omkar opet uzeti Taru, a ona će ostati bespomoćna. Majur ane želi da je naziva bespomoćnom. Višaka je savetuje i govori da mora da se promeni od glave do pete. Mora da počne da koristi svoju lepotu. Majura se buni, ali ubrzo shvati da je Višaka u pravu i da ljudi gledaju lepotu, a ne nečije srce, te da joj to može ići u korist. Višaka joj šalje posebnu odeću z atreniranje, a napravljen je i poseban plan ishrane. Majura želi da vreme provede sa Tarom, ali joj Višaka kaže mora da trenir aako ne želi da izgubi ćerku. Majura pristane i odradi trening.
Omkar naredi svojim ljudima da motre na Majurinu porodicu.
Kasnije, Tara pita Majuru da idu kući kod tate. Majura odgovara da je on jako zauzet pa će ići kasnije. Mala insistira da razgovara sa njim. Majura je laže da je na sastanu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site