Pinjara Khubsurti Ka – 85. epizoda – Majura i Omkar se zbliže!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 85. epizoda – Majura i Omkar se zbliže!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 85. epizoda – Majura i Omkar se zbliže!
Omkar se ljuti što ga Majura prati. Ona mu govori da mu je život u opasnosti. On izjavi da zna to.
Aširvarija odvede Manđiri i Šankara do auta. Ode do mesta gde su ona i Maniš zakopali Omkara i shvati da njega nema, te da ga je Majura spasila. Manđiri besni, a Šankarjoj govori da je Majura sigurno spasila Omkara.
Aširvarija se sastane sa Manišem u džungli i kaže mu da će morati da ubiju i Omkara i Majuru.
Majura i Omkar se izgube u džungli i počnu da se prepiru. Naiđu na neko naselje. Majura pokušava da ubedi Omkara da ostanu tu i da prenoće, ali Omkar ne želi. Jedna žena i čovek pomognu Majuri u ubeđivanju. Njih dvoje bivaju pozvani na venčanje. Omkar jedva pristane. On i Majura se presvuku u nošnju tog naroda.
Majura i Omkar se napiju i počnu tako opijeni da se zbližavaju. Omkar izgovara “moja Majura”, a Majura mu kaže da je to izgovorio nakon dugo vremena. Neka ponovi to. Njih dvoje se zagrle a potom i igraju zajedno. Maniš i Aširvarija stižu u naselje i ugledaju ih. Aširvarija pokuša da pogodi strelom Omkara, ali je on izbegne kad ga Majura, u toku igre, povuče ka sebi. Majura potom pobegne, a Omkar potrčiza njom. On govori Majuri da ne može ona otići od njega, neće joj dopustiti. Majura ga pita šta ako je to zapisano u sudbini. Omkar odgovori da će onda promeniti sudbinu i vratiti je nazad sebi. Aširvarija se pita kuda su sad ovo dvoje nestali. Omkar pita Majuru kako može biti toliko lepa. Ceo svet je na jednoj strani, a njena lepota na drugoj. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site