Pinjara Khubsurti Ka – 88. epizoda - Majura se suoči sa Aširvarijom!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 88. epizoda – Majura se suoči sa Aširvarijom!

By  | 

Pinjara Khubsurti Ka – 88. epizoda – Majura se suoči sa Aširvarijom!
Prevod: Maja
🙂
Omkar kaže Majuri da je voleo samo njenu lepotu, a više je ne voli. On joj zaveže ruke i usta i ode s Aširvarijom. Majura se pita kako da spasi Omkara kad je sad vezana tu.
Manđari govori Šankaru da je Omkarov život u opasnosti i moli se za njega.
Omkar se seća Majure i njenih reči upozorenja. Aširvarija ga napija i razmišlja da ga gurne da udari o kamen pa da njegova smrt izgleda kao nesreća. Priprema se da ga ubije kad bude potpuno pijan.
Manđari se zaprepasti kad se sveća ugasi i kaže boginji da će umreti ako se nešto desi njenom sinu. Ne može da podnese to. Majura se takođe moli. Aširvarija pleše oko Omkara i još ga opija. Ona podmeće crevo njemu ispred nogu da bi pao na kamen; on se spotakne da padne, ali Majura stavlja mek jastuk ispred i on padne na njega. On se onesvesti zbog alkohola. Majura kaže da ju je provalila i doda da se odvezala nožem koji je ostao ispred kupatila. Ona izjavljuje da stoji kao štit Omkaru, spremna je da ga brani. Aširvarija pobesni i naredi joj da se ne meša. Izaziva je da je spreči ako može. Majura odvodi Omkara sa sobom, oni jedno drugom izjavljuju mržnju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site