Plavi kavez – 2. epizoda

Maviye Sürgün / Plavi kavez / Plavi horizont

Plavi kavez – 2. epizoda

By  | 


Plavi kavez – 2. epizoda
Ozan tvrdi da su on i Defne zajedno. Aliju ne promakne njen pomalo uplašeni stav na njegovo insistiranje. Ozan se kobajagi čudi što ga se uopšte ne seća, a isto tako i govori da će sve zajedno rešiti te je odvodi odatle. Ali govori Salihu da uopšte ne veruje Ozanu, pa njih dvoje zaustave Ozana pre nego što odvede Defne. Defne govori Ozanu da želi ostati tu dok malo ne dođe sebi, za šta ima i Salihovu podršku. Ozan govori Salihu da razume za hotel, ali neka se u ovo ne meša. Ali se umeša rekavši da su se već umešali, sada je kasno. Odlučan je da na svoj način otkrije istinu. Međutim, Defne ima samo cilj da uzme onu akten tašnu za koju samo ona zna i zaroni kako bi je potražila.
Ozan u toku razgovora sa Defne kaže da mu mora vratiti sve što mu je uzela.
Salih pozove Defne da večera sa njima.
Ozan zove Defne na telefon i saopšti joj da je njen prijatelj kod njega, uceni je da autom dođe kod njega ako ga želi videti živog. Jasno je da odlično zna ko je on. Defne je primorana da uđe u auto. U međuvremenu, Ali dolazi kod vezanog Murata od kog zahteva da čuje pravu istinu o Defne.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *