Poreklom sa sunca- Shi-jin sam odlazi da spasi Mo-yeon

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 11. epizoda – 3. dio – Shi-jin sam odlazi da spasi Mo-yeon!

By  | 

Argus stiže i igra se džentlmena, te zavije Fatiminu kravavu nogu i govori Shi-jinu da je njegov red da daje naređenja.

Shi-jin ga pita šta želi i Argus signalizira da odvedu Mo-yeon u njegovo auto. Potok objašnjava da će oružje koje prodaje biti dostavljeno u sjeverni Uruk u ponoć, nakon čeka očekuje da ga američki vojnici pokušaju ubiti. Ali želi da živi, pa kaže Shi-jinu da mu pomogne da pobjegne nakon što izvrši prodaju.
Ljut, Shi-jin na korejskom kaže da će ga sam ubiti svojim rukama. Argus ga ne shvati, ali mu se smije u lice, povede Mo-yeon u autu i odveze se. Mo-yeon i dalje ima voki toki i Shi-jin joj preko toga na korejskom kaže da će je naći i spasiti, ne treba da se plaši ili plače. “Samo me čekaj, biću tu uskoro” , SHi-jin doda. Argus joj uzme voki toki, kaže Shi-jinu da će se vidjeti uskoro i baci ga kroz prozor.
Shi-jin izvještava poručnika Parka o situaciji, koji nije zadovoljan idejom da se toaci spašavaju, zabrani Shi-jinu da ide bilo gdje, dok Shi-jin kaže mirno, sa očima punih suza, da on ide.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

On mu mahne da bude miran dok odgovori na poziv od šefa spoljnih poslove, ali kada kaže da nije baš talačka situacija, Shi-jin odbrusi da jeste. Šef im kaže da miruju dok ne dobiju detalje od američke vojske, ali Shi-jin se opet ubaci govoreći da nema vremena. Šef govori Shi-jinu da neće progledati drugi put kao što je bilo sa arabijskim princem – ovo je veće od jedne moguće smrti, to je situacija na nacionalnom nivou. Shi-jin kaže da ako je nacija ravnodušna prema smrti jedne osobe, onda izgleda kao veći problem. Doda: ” Ne znam kojoj naciji vi služite, ali ja služim mojoj naciji.”

Picture source: www.dramabeans.com
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site