Dae-young saznaje da je Myung-joo poslala čovjeka da ga špijunira

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 5. epizoda – 1. dio- Dae-young saznaje da je Myung-joo poslala čovjeka da ga špijunira!

By  | 

 Dae-young saznaje da je Myung-joo poslala čovjeka da ga špijunira
Prevod: Anabela. Hvala. 😀

Shi-jin posmatra Mo-yeon kako ispija kuvano vino, ona mu ponudi piće. On kaže da može naći način da pije, poljubi je, ona je uzbuđena. Shi-jin se odmakne, ogleda se, a zatim krene da je poljubi ponovo, ali ovoga puta Mo-yeon skloni glavu. On se odmakne unazad, Mo-yeon mu šapne “laku noć” i krene u svoj šator, sa flašom vina. UN medicinska sestra, Ye-hwa se probudi te noći i ugleda svog muža Daniela, koji se vratio sa misterioznog zadatka u Libiji. Ona pita o njihovom prijatelju Chen Gang-u, ali on nejasno odgovori: “Chen Gang se vratio odakle je došao.”Haesung Group (vlasnik bolnice gde Mo-yeon i njen tim rade) privodi elektranu solarne energije kraju, i medicicinski tim je predstavljen Ji-Young-Soo, glavnom menadžeru elektrane. On im odmah daje do znanja da je on glavni tu. Chi-hoon nazove Mo-yeon sa novostima da je mali dečak sa trovanjem olovom napustio bolnicu. Doda da je ostavio crtež koji podseća/izgleda kao neka mapa, što znači da je otišao kući.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Mo-yeon burno reaguje kada bude predloženo da pitaju Shi-jin-a da im pomogne da pronađu dečaka. Ali, Shi-jin je već tu, a Mo-yeon ne može da prestane da razmišlja o poljupcu između njih. Zabrinuta je o dečaku, pita Shi-jin-a da je odvede u selo kako bi proverila da li je dečak tamo. Putem, ona podseća Shi-jin da gleda na put dok vozi, a on ne krije činjenicu da ne može prestati da je gleda.

Picture source: www.dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site