Dae-young kaže Myung-jooinom ocu da mu je stalo do nje

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 9. epizoda – 2. dio – Dae-young kaže Myung-jooinom ocu da mu je stalo do nje i da je neće nikada ostaviti!

By  | 

Dae-young kaže Myung-jooinom ocu da mu je stalo do nje

Kada stignu, Shi-jin čudno salutira Mo-yeon, dok su oboje prekriveni sijenom. Sang-hyun i Ja-ae ih vide i on se nakezi znajući šta su radili na povratku.
Kasnije, Young-soo praćen Argusom i njegovim ljudima pokušava da se prikrade u ruševine elektrane. Govori Argusu da su dijamanti u rancu, iako ih to ne usreći jer je brava od sefa polomljena. Argus ističe da on kasni 27 sati, Young-soo tvrdi da je to zbog zemljotresa, ali Argus je spreman da ga upuca. Ovaj ga moli i Argus mu naredi da radi kako mu kaže. Young-soo se složi, ali Argus je ljut jer je sef prazan.
Young-soo se pojavljuje u medicinskom ccentru žaleći se na bol u vratu i insistira da ga stavi na let za Seoul zbog magnetne rezonance. Pokušava da pobjegne Argusu. Dae-young ga zgrabi za okovratik i izvede da popričaju. Upita ga koliko tačno želi biti povrijeđen, da li želi da bude pacijent tako silno. Young-soo se izvini i povuče. Chi-hoon ponudi Young-sou svoje mjesto u avionu to ovaj prihvati.
Vidimo u flešbeku da je Young-so pronašao dijamante i slomio sef. Niko ne može da pronađe Chi-hoona i prisjete se da se čudno ponašao zadnjih dana. Sang-hyun nalazi Chi-hoona u ostavi i pita ga što je odlučio da ostane.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Našali se da je zbog vjerenice koja se udeebljala, ali Chi-hon nije raspoložen za šalu.
Young-soo primjeti Argusove ljude na aerodrome kako ga traže i krije se, propustivši avion. Argus se zaklinje da će ubiti Young-soa kada ga vidi i izda instrukcije da pošalju crvenu ružu koju je pripremio nekome imena Colonel Amang. Ispostavlja se da je “crvena ruža” u stvari mlada djevojka.
Gledajući kroz teleskop pištolja, Shi-jin posmatra Mo-yeon kako se umiva. Dae-young istakne činjenicu da bi to bilo fino da nije uperio pištolj u nju. Shi-jin je posramljen.

Picture source: dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site