Porodica - 20. epizoda!

Aile / Porodica

Porodica – 20. epizoda!

By  | 

Kako Sojkani počinju uviđati rezultate vijesti u novinama, Aslan se nađe oči u oči s Devin i Nedret, koje slučaj oko starateljstva žele pretvoriti u veliku svađu.

Hulija, čija je izjava uzeta zbog vijesti, započela je dvostruki napad na Devin i Nedret kako bi ih natjerala da plate za ovo.  Ali ostaje pitanje da li je činjenica da Devin više nikada neće moći zatrudnjeti rezultat saradnje Hulije i Erguna.

Aslan i Devin, koji prisustvuju važnom pozivu za budućnost marine, objavljuju primirje na jednu noć.

S ovim prekidom vatre, vatra ljubavi se ponovno rasplamsava dok Aslan podsjeća Devin da se mogu boriti ruku pod ruku, a ne licem u lice.

Probudivši se sljedećeg dana u hotelskoj sobi, Aslan i Devin ne sjećaju se ničega od prošle noći. 
Poduzimajući akciju da spasi Serap, İlijas smišlja plan s Džihanom. Njih dvojica traže važnu pomoć od Bedrija, s kojim su u saradnji.

Aslan se suočava s Nedret i Bedrijem nakon njegove nove odluke u vezi s marinom. S druge strane, nakon poteza protiv Serap, strana İlijasa i Džihana postala je opasnija za Aslana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ibo, kojeg je Aslan natjerao da plati visoku cijenu za svoju izdaju, takođe otvara oči. Sada je samo pitanje vremena kada će za Aslana početi odvojena borba na svim frontovima.
Sojkani dolaze zajedno na Ekovo i Elifino vjenčanje.

Napetost u dvorani za vjenčanje povećava sa svakom sekundom, ali Aslan i Devin predaju se u naručje ljubavi, daleko od tog svega . Dok se oni spremaju zakoračiti u novi početak, veliki događaj na vjenčanju poremetit će sve planove.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *