Porodica - 19. epizoda!

Aile / Porodica

Porodica – 19. epizoda!

By  | 

Ibo, koji je na granici smrti za porodičnim stolom, počinje da se bori za život u bolnici u kojoj je hospitalizovan. Događaji od te noći postali su velika trauma za Kaju i Zejnu. Devin uzima stvari u svoje ruke kada djeca žele da napuste kuću. Aslan, čiji je jedini cilj da održi porodicu na okupu, saznaje da je Devin jedna od stranaka u slučaju starateljstva.

Ovo stavlja njih dvoje jedno nasuprot drugom. S druge strane, sa dokazima koje posjeduje, Aslan se suočava sa Serap. On koristi ove dokaze kao adut protiv Serap da oslobodi Lejlu iz zatvora. 

Kada Hulija sazna da je Devin odvela njene unuke od kuće, smišlja veliki plan. Nedret saznaje da Iljas pokušava namamiti Bedrija na svoju stranu i suočava se sa Iljasom nakon toliko godina.

Bedri će se, s druge strane, suprotstaviti Aslanu, koji će sklopiti novi posao u marini.
Sa Kajinom bolešću, Aslan i Devin se suočavaju sa velikim roditeljskim testom. Aslan, Devin, Kaja i Zejno postaju četvoročlana porodica, iako na jednu noć, dok kucaju na vrata osobe za Kajino liječenje.
Hulijin plan za Devin počinje da djeluje. Međutim, Hulija doživljava iznenađenje koje nije očekivala. Aslan, koji saznaje za Devininu najveću traumu zakopanu prije mnogo godina, donosi važnu odluku. Nakon što Devin napravi veliki korak, stvari se kod Sojkana zakomplikuju, a u porodici će izbiti novi rat.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *