Porodica - 15. epizoda!

Aile / Porodica

Porodica – 15. epizoda!

By  | 

Dok je cijeli proces napredovao kako je Aslan planirao za zatočene Sojkane, Devin povlači potez koji će sve izbaciti iz kontrole. Porodica se sad suočava s velikom opasnošću koju nisu očekivali. Dok Aslan pokušava pronaći Tolgu kako bi povratio kontrolu, Hulija postavlja podmuklu zamku za Devin koju vidi kao jedinu odgovornu za sve što se dogodilo.

Devin, ili će umrijeti ili otići u zatvor. Znajući da je Tolga ulaznica za spas, Sojkanovi su u istrazi. Džihan i Serap poduzimaju akciju kako bi pronašli Tolgu. Razvoj događaja koji će se dogoditi kada obje strane zarobe Tolgu u svoje mreže poremetiće svačije planove.
Aslan, koji je svjestan zamke postavljene za Devin, spašava je od velike opasnosti u zadnji čas i odvodi Devin u planinsku kuću. Uprkos Devininim prigovorima, njih dvoje imaju velike ispite te večeri u kućici i donose nepovratnu odluku o svojoj vezi.
Lejla se ponovo sukobljava s Hulijom zbog djece. Ta noć će biti velika prekretnica za Lejlu koja uzima svoju djecu i vraća se u vlastiti dom. Nakon iznenađujućeg razvoja događaja, Lejla moli Devin za veliku uslugu. Aslan, koji drži novinarsku konferenciju u ime Sojkana, očitaće veliku lekciju onima koji ne pokazuju poštovanje prema njegovoj porodici. Neočekivani gost na tom sastanku promijeniće sve za Sojkane, a posebno Aslana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *