Porodica - 3. epizoda - Devin upoznaje Aslanovu mračnu stranu!

Aile / Porodica

Porodica – 3. epizoda – Devin upoznaje Aslanovu mračnu stranu!

By  | 

Nakon Devininog prijedloga, Aslan i Devin odlučuju da se bolje upoznaju. Kriza na farmi pogađa Aslana. Nemili događaj koji će se dogoditi sljedeće noći upoznaje Devin sa mračnom stranom Aslana. Iako događaji dovode do toga da Aslan i Devin dovode u pitanje svoju vezu, nijedno od njih se ne može oduprijeti jedno drugom.
Kada Aslan sazna da su se Ati i İbo dogovorili za dokumentarni projekat, ova situacija izaziva rat dok on poduzima akciju da prekine partnerstvo dvojca. Uz Hulijino tajno vođstvo, Devin dočekuje neočekivanog posjetioca u svojoj klinici: Džihan. Razlog ove posjete ostavlja Devin na rubu velike odluke. Džihan treba psihologa.
Hulija, koja je svjesna ponude za brak, ima sastavljen bračni ugovor za Aslana i Devin kako bi zaštitila svoju porodicu. Dok je ovaj ugovor dovodi licem u lice sa Aslanom, sa druge strane, on će natjerati Aslana da preduzme mjere predostrožnosti za ovaj brak. Međutim, ova mjera, koja će uništiti sve Devinine vrijednosti, staviće njihov odnos na veliki ispit

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site