Salih kidnapuje Erena, Defne ne može imati djecu

Predaj se srce -Vazgeç Gönlüm

Predaj se srce – 30. i 31. epizoda – Salih kidnapuje Erena, Defne ne može imati djecu!

By  | 

Salih kidnapuje Erena, Defne ne može imati djecu

30: Salih ugleda Bahar i Merta zajedno kako izlaze iz restorana i tužan je. To samo produbljuje razdor među njima. Stigao je i dan presude. Bahar je sigurna da će dobiti starateljstvo nad sinom. Sudija je donio odluku. Bahar dobija ponudu od Merta. Harputlu, koji je daleko od svoje kćerke, pokušava da se dogovori sa Mertom. Svi su tužni zbog Defnine bolesti. Mahir ne zna šta da radi. Defne je očajna saznavši da ne može imati djecu. Salih je primoran da donese teške odluke.

31: Salih je oteo Erana. Misleći da se njih dvojica igraju, Bahar ulazi u sobu, ali nikoga ne nalazi. Ceylan i Emine čekaju Saliha. Cijela porodica odlazi u kolibu. Salihu je žao zbog svega, ali nema izbbora nego da započne život sa sinom. Mert kreće u potragu za njim. I policija traga za njim. Bahar je doživjela nervi slom i u bolnici je. Harputlu je podsjeti. Mehmet, Salihov prijatelj iz vojske i njegova žena Selvi mu pomažu. Eren se razbolio.
Picture source: Vidivodo.com

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *