Predaj se srce 5. i 6. epizoda ! Goncagul je mrtva !

Predaj se srce -Vazgeç Gönlüm

Predaj se srce 5. i 6. epizoda ! Goncagul je mrtva !

By  | 

Predaj se srce 5. i 6. epizoda ! Goncagul je mrtva !
5 еpizoda

Goncagul se obesila.Svi su šokirani zbog toga, a Salih nalazi prsten sa imenom Čoskun! Čoskun saznaje za tu šokantnu vest. Iako je on već u zagrljaju druge, ipak ga hvata panika.Salih se na grobu svoje sestre zaklinje da će pronaći osobu koja je odgovorna za njenu smrt I da će je ubiti.Na groblju mu se pridruži Bahar.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


6 epizoda
Salih želi da sazna ko je tajanstveni Čoskun. Na kraju u tome ui uspeva.I Bahar saznaje za Goncagulinu smrt, ali ne poveže da se radi o istoj osobi, kojoj je bila na grob. Alija grize savest jer je zaposlio sestru u hotelu i obračuna se sa Čoskunom. Harputlu, koji vreba Hanoluove, sasvim slučajno upozna Saliha tako što ga obrani u tuči.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *