Predaj se srce 1. i 2. epizoda! Goncagul je trudna!

Predaj se srce -Vazgeç Gönlüm

Predaj se srce 1. i 2. epizoda! Goncagul je trudna!

By  | 

Predaj se srce 1. i 2. epizoda! Goncagul je trudna!
1 epizoda

Ali Hukuk ( Salihov mlađi brat ) , diplomirao je sa najboljim ocenama. Cela porodica odlazi na svečanost povodom dodele diploma. Bahar Hanoglu je kćerka vlasnika grupe firmi, Fikreta Hanoglua. Uprkos bogatstvu, Bahar želi živeti skromno. Fikretova prošlost je prepuna tajni koje ga neće ostaviti na miru ni u budućnosti. Hasan, Fikretov brat po krvi i njegov zakleti neprijatelj, uskoro izlazi iz zatvora. Na dan dodele diploma, Bahar se dogodi nešto neočekivano. Igrom sudbine počinje novi, ali težak život za Saliha i Bahar.

2 epizoda
Baš kada je Salih hteo pozvati Bahar, oni se susreću i Salih je zbog toga iznenađen. Goncagul je trudna.Ona se nalazi u bezizlaznoj situaciji i sve to podeli sa Coskunom. Ali, odgovor koji će dobiti je veliki udarac za Goncagul. Fikret smišlja plan kako da oduzme dete Goncagul. Bahar i Salih se počnu međusobno zbližavati. Tajanstveni čovek, koji je kriv za Baharinu nesreću joj je još uvek za petama.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site