Predaj se srce - Svi misle da je Mert mrtav, Belgin je mrtva

Predaj se srce -Vazgeç Gönlüm

Predaj se srce – od 60. do 66. epizode – Svi misle da je Mert mrtav, Belgin je mrtva!

By  | 

Predaj se srce – Svi misle da je Mert mrtav, Belgin je mrtva

60: Bahar pristaje da se uda za Merta da bi bila što dalje od Saliha. Jedna velika tajna u pravo vrijeme će izaći na vidjelo. Mert je jako srećan zbog braka sa Bahar. A ona mora potpisati važne dokumente.
61: Harputlu koji odavno sumnja u Merta, sada potvrđuje svoje sumnje. Mahir i Defne žele usvojiti dijete. Bahar i Salih pate jedno bez drugog.
62: Mert drži Bahar zatvorenu u kući i pištoljem je prisiljava da potpiše papire. Tada, Salih stiže u namjeri da Bahar saopšti dobru vijst.Mert je ranjen.
63: Suzan saznaje da je Mert ranjen te odlazi da razgovarta sa Belgin. Bahar je zbunjena.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


64: Bahar je slomljena zbog majčine smrti. Svi su šokirani Belgininom iznenadnom smrću. Salih ne zna kako da kaže Harputluu. Bahar je u depresiji, a Salih joj pokušava pomoći.
65: Mert je živ, iako svi misle da je mrtav. On i Suzan imaju opasan plan. Harputlu je slomljen nakon Belginine smrti. Jasemin, Definina i Mahirora štićenice se porodila.
66: Harputlu je u zatvoru, nedužan. Mert pravi plan kako da bude sa Bahar, ali se mora kriti. Bahar i Salih žele živjeti u svojoj kući. Bahar i Eren su oteti.
We don’t own this picture. 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *