Predaj se srce - od 67. do 73. - Davut želi ubiti Saliha i Ezru

Predaj se srce -Vazgeç Gönlüm

Predaj se srce – od 67. do 73. epizode – Davut želi ubiti Saliha i Ezru!

By  | 

Predaj se srce – od 67. do 73. – Davut želi ubiti Saliha i Ezru

67: Mert je oteo Erena. Bahar je očajna. Suzan je rasporedila ljude i sprema zamku Mertu. Salih je saznao da je Mert živ i prijavljuje policiji. Međutim, da bi oslobodili Harputlua, trebaju dokazi da je Mert živ.
68: Mert ucjenjuje Bahar Erenovim životom. Bahar nema izbora nego da krije od Saliha. Mert povjerava Erena ljudima koji ga odvode u nepoznatom smjeru.
69: Salih pronalazi Bahar u plamenu. Vijesti dolazi i do zatvora, Harputlu je slomljen. Policija još traga za Erenom koji je odveden u Mardin. Salih daje oglas u novinama. Dobije telefonski poziv i odmah odlazi u Mardin. Ezra, kćerka vođe jednog od najvećih klanova, nalazi se u studiju u Istanbulu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


70: Vođe klanova su donijele odluku koja mijenja Ezrin život. Primorana je da se uda za Davut-agu. Policija traga za Mertom.
71: Salih je teško povrijeđen. Davut misli da je mrtav. Salih je primoran tražiti pomoć od Kenana. Zejnep počinje pripreme za vjenčanja. Ezra saopšti odluku jednoj osobi.
72: Harputlu je u bolnici. Salih čini sve da pronađe sina. Kuje planove koji ga slučajno odvedu do Ezre.
73: Davut odlučuje da ubije Saliha i Ezru. Ezra saznaje za smrt svog brata, slomljena je.
We don’t own this picture.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *